שלום
לגבי פלאש, קודם כל שאלת הקדמה :
ממה שהבנתי, מי שמעדיף את פלאש, יכול להשתמש באנימייט ( התוכנה היורשת של פלאש או פשוט פלאש בשינוי שם, .. ? ) כפלאש מבחינתו, הכל כרגיל פחות או יותר, לאחר השינוי הנודע באדובי , נכון ?
עכשיו, שאלת השאלות:
לצורך אנימציה, אם אוריד למסמך פלאש תמונה סרוקה של ציור בצבעי מים ( ובייחוד כולל את מעברי הצבע העדינים, ההדרגתיים, ולפעמים כתמי צבע שונים, שמתמזגים בגבול שביניהם בלי שום קו ביניהם), כדוגמת הציפור או העכבר המצורפות כאן :
1- האם ניתן - ורצוי- ללא הפיכת התמונה ל וקטורית, - ליצור מעבר צורה מהתמונה לאובייקט אחר כלשהו, בין אם הוא גם חיה בתמונה סרוקה או צורה שצויירה בפלאש ( למשל העמעבר מורכב משתי תמונות-: העכבר בתחילת המעבר וסירה בסוף , ובביצוע הפקודה העכבר יהפוך ל-סירה ) ?
וגם, אם כן , מה ההשלכות של זה , למשל על עומס הזכרון או נגינתהסרטון ( בסוף הוא מיועד ליוטוב )
2- האם ניתן להשאיר את הדמות לא וקטורית, עם על מעברי הצבע העדינים, ולפרק אותה ( למשל את העכבר, או הציפור ) כך שאוכל להנפיש אותה כהולכת או נעה , מזיזה רגליים וכ"ו ? או האם זה בעייתי למשל מבחינת העומס על הזכרון ?
או שאני טועה ומסיבה כלשהי, דברים כאלה , בפלאש מנפישים רק עם דמויות מווקטרות או ווקטוריות מראש או שצויירו בפלאש ?
סליחה על האריכות
בהמון תודה מראש
https://www.pinterest.com/pin/341147740500447185/
https://www.123rf.com/photo_80346236_stock-illustration-watercolor-bird-tit-on-the-branch-hand-drawn-illustration-isolated-on-white-background.html
אנחנו עובדים עם גרפיקאים מובילים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר
|
|
שם מלא: | |
טלפון: | |
אימייל: | |
יישוב: | |
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד! | |
|